Object: Die Bewirtschaftung von Korn, Mehl und Brot im Deutschen Reiche, ihre Entstehung und ihre Grundzüge
Use the mouse to select the image area you want to share.
Please select which information should be copied to the clipboard by clicking on the link:
Object: Die Bewirtschaftung von Korn, Mehl und Brot im Deutschen Reiche, ihre Entstehung und ihre Grundzüge
Monograph
- Identifikator:
- 1041309473
- URN:
- urn:nbn:de:zbw-retromon-84820
- Document type:
- Monograph
- Title:
- Die Bewirtschaftung von Korn, Mehl und Brot im Deutschen Reiche, ihre Entstehung und ihre Grundzüge
- Publisher:
- Verlag der Beiträge zur Kriegswirtschaft Reimar Hobbing
- Year of publication:
- 1919
- Scope:
- 192 Seiten
- Digitisation:
- 2018
- Collection:
- Economics Books
- Usage license:
- Get license information via the feedback formular.
Chapter
- Document type:
- Monograph
- Structure type:
- Chapter
- Title:
- Zweiter Teil. Die deutsche Abwehr bis zur Bewirtschaftung
- Collection:
- Economics Books